If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
от време на време в купето мирише на бензин - интересното е че не тече от никъде и в багажника също така не мирише (става въпрос за 155)
някакви идеи че си е гадничко така
Браточка добре дошъл в КЛУБА - същия проблем, особено като я форсирам как требва почва да кади яко на бенцин. Аз имах и друг проблем .. маркуча дето отива в инжекциона той е къс и се беше напукал сериозно и от него тече по-малко по-малко а отдолу познай кво се намира .... - алтернаторчето и нема нема мое да се запали некой така. Виж си го него да не е фирясал щото и от тва може да смърди. А друго като са ми затворени джамовете не мирише обаче като са отворени мирише ... не знам и аз го имам тоа проблем с таа мойта 155-ца ..
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
При мен мирише из завои. Също нямам идея от къде, мислех че е от резервоара(зад задната седалка е) но съм го свалял да го надувам специално и не е от там ..
отзад през един клапан излиза от резервоара върви под колата заедно с маркучите на бензина и отпред влиза в черната кутия на активният въглен
тма има и един електрически клапан на този въглен проверете и другите маркучи от него
отзад през един клапан излиза от резервоара върви под колата заедно с маркучите на бензина и отпред влиза в черната кутия на активният въглен
тма има и един електрически клапан на този въглен проверете и другите маркучи от него
благодаря - а ако го опишеш по-подробно сега тази черна кутия къде да я търся (вчера гледах но не видях нищо подобно ) а и какво да проверявам на маркуча - за запушен или за скъсан?
а фатално ли е ако си карам така - то не мирише постоянно
Ха сега де, тя и моята 156-ца чат-пат понамирисва, но само при остри завои. А отпред в двигателя имам и аз някакви тънки сини пластмасови тръбички, които влизат в нещо като малка "летяща чиния".
ВЪПРОСЧЕ - А когато отворя капачката на резервоара, особено през лятото направо издиша отвътре с яко налягане на бензинови пари - това нормално ли е???
Comment